Év orvosa kerestetik

FMH-információ - Negyedszer írtak ki szavazást az Év orvosa díjra. A 26 jelöltet az interneten lehet megismerni és itt lehet voksolni is.

B. Kiss László

Az immár negyedszer kiírt Astellas Díj 2010 - Év orvosa pályázatra a jelölési időszakban csaknem 300 különböző javaslat, illetve azt indokló történet érkezett. Ezek közül válogatta ki az elmúlt napokban a szakemberekből és közéleti személyekből álló zsűri a döntősök körét. A 26 jelölt neve, illetve a róluk szóló történet a www.dijazorvosokert.hu weboldalon található. Az online szavazás február 1-ig tart. A díjat február 15-én, a Magyar Tudományos Akadémián rendezett ünnepség keretében adják át. A jelöltek között Fejér megyei doktor is található. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a verseny végén három, egyenlő rangú díjat adnak ki. Ezért mindenkit arra kérnek, lehetőleg mindegyik  jelölt méltatását olvassa el!  Így talán   ma még kevésbé ismert, ám arra érdemes gyógyító is részesül a díjban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!