A város igyekszik segíteni

Székesfehérvár - A közgyűlésen jóváhagyott javaslatok az anyagi segítség mellett azt a célt szolgálják, hogy a közfigyelmet a rászorulók támogatására fordítsák, mondta hétfőn a sajtónak Cser-Palkovics András polgármester.

Tihanyi Tamás

Levélben kereste meg az önkormányzat a városban működő nagyvállalatokat, arra kérve őket, segítsék a rászorulók segélyezésével foglalkozó civil szervezeteket. A Fehérvár angyalai pályázat keretében egyenként 100 ezer forintos utalványt adományoz a város tizenkét család részére, 1100 hátrányos helyzetű családban élő gyermeknek pedig 2 millió forint értékben ajándékcsomagot adnak. Családok Karácsonya néven rendezvény lesz a Szent István Művelődési Házban december 21-én. Támogatást nyújtanak a város valamennyi óvodájának és általános iskolájának egyenként 50 ezer forint értékben. Jelenleg is zajlik az Alba Plázában az Ajándékvár elnevezésű ajándékgyűjtés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!