Mercédeszé lett a legszebbnek járó korona

Székesfehérvár - Országos szépségversenyt rendeztek az elmúlt hét végén az újonnan megnyílott Hotel Magyar Királyban. Lukács Mercédesz nem első alkalommal állt a színpadra, a legszebbnek járó koronát sem első alkalommal szerezte meg, szépségével lenyűgözte a zsűrit.

Miskei Anita

Első alkalommal rendezték meg Székesfehérváron a Hotel Magyar Király Szépe Szépségversenyt felnőtt kategóriában. A résztvevők 16 éves kortól jelentkezhettek a szépségversenyre, amit november 20-án tartottak. Az újonnan felújított hotel üvegkupolás terme sem tündökölt olyan nagyon, mint a versenyzők. Akik szépségüket egész napos felkészülés, sminkelés, frizura elkészítése és a fotózások után mutathatták meg a szakértő zsűrinek. A gyönyörű helyszínen még szebbnek tűntek a fiatal szépségek, akik egyáltalán nem voltak könnyű helyzetben, hiszen szebbnél szebb versenytársak mellett kellett megmutatniuk egyéniségüket, kisugárzásukat, lenyűgöző alakjukat.

A versenyen komoly, nemzetközi szakmai zsűri előtt kellett bizonyítaniuk a részt vevőknek - tudtuk meg V. Hedrik Judit szervezőtől, ugyanis többek között Olaszországból érkezett sminkes, fotós, sőt, egy modellügynökség tulajdonosa, és egy festőművész is szemügyre vette a magyar hölgyeket. A szépségek bájaikat először utcai viseletben mutatták meg, majd a tizenkét versenyző egy olasz divatcég felsőruházatát viselve lépett a színpadra. A bikinis felvonulás persze minden férfi figyelmét felkeltette, ahogyan az estélyi ruhás felvonulás is lenyűgözte a nézőket.

A közönség ellenére a legtöbb szépség magabiztosan lépkedett a színpadon, ami nem csoda, hiszen sokan - közöttük a későbbi győztes is - már több szépségversenyen tette próbára magát, s ért el kimagasló sikereket. A török és olasz tervezésű estélyi ruhakölteményekben nem csak felvonultak, de be is mutatkoztak a versenyzők, így kommunikációs képességeikről is meggyőzhették a zsűrit arról, hogy az ötven jelentkezőből valóban a legjobb 12 jutott el a döntő megmérettetésig.

A zsűrinek nehéz dolga volt, a kimagasló szépségű lányok közül végül a székesfehérvári Lukács Mercédesz fejére került a korona. Őt követte első udvarhölgye, Cseh Kitti. A második udvarhölgy szerepében pedig Polczer Fanni tündökölhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!