A forgalommal szemben sétált egy nő az M7-esen

Szerdán este az M7-es autópályán egy nő a forgalommal szemben sétált a leállósávban. A járőrök szerencsére időben lehozták az asszonyt a pályáról.

feol.hu

 Az elhaladó járművezetőtől érkezett bejelentés szerint vélhetően egy nő sétált az 52. kilométerszelvény környékén jóval sötétedés után, a leállósávon, a forgalommal szemben. A pálya járőrei azonnal a gyalogos felkutatására indultak., az egyik járőr este kilenckor a bejelentésben szereplő helyszíntől mintegy két kilométerre vette észre a gyalogost, aki valóban a forgalommal szemben sétált a leállósávban. Az asszony szellemileg leépült állapotban volt, sem a nevét, sem adatait nem tudta megmondani, azt pedig végképp nem tudta, hogy került a veszélyes helyre.

Az autópályarendőrség épületébe szállították, ahol ruhája zsebében megtalálták személyi igazolványát, benne egy székesfehérvári lakos nevével, aki, mint értesítendő személy volt megnevezve. Vele vették fel a kapcsolatot a járőrök, így derült ki, hogy a megtalált székesfehérvári gyalogos asszony Alzheimer kórban szenved, ezért gyámság alatt áll. Mivel gyámja nem tudott érte menni, a 60 éves nőt a járőrök szállították haza, gyámjának sérülés és panaszmentesen adták át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!