Nyugdíjasokat tanít internetezni az idei Esély-díjas

Székesfehérvár - Hatodik alkalommal adták át pénteken az Esély-díjat, amely annak a személynek, szervezetnek jár, aki a legtöbbet tette a rászorulókért.

S. Töttő Rita

Csajbi László nyugalmazott katonatiszt vehette át az Esély-díjat az Esélyek Házában. Az elismerést  már hatodik alkalommal adhatta át Márton Zoltán, az Esélyek Háza igazgatója, aki  elárulta: a díjat az Egyenlő Esélyek Esélyegyenlőségi Szakmai Egyesület alapította, s az adott Esélyegyenlőségi Hónap során a legnagyobb hatást kifejtő programot megvalósító szervezet, illetve személy kaphatja meg.
Az idei díjazott tavaly csatlakozott hozzájuk  önkéntesként, azóta vezeti a Kattints rá nagyi! elnevezésű, nyugdíjasok számítástechnikai ismereteit fejlesztő programot. Több mint kétszáz nyugdíjast tanított meg eddig internetezni, e-mailezni és skype-olni, s most is 25-30 fős csoportokat vezet nagy-nagy türelemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!