Látványos motoros show a Szabolcs napokon

Pusztaszabolcs - Tizenkettedik alkalommal rendezték meg a hétvégén a Szabolcs napokat. A hagyományos háromnapos fesztivál során sem a sportok szerelmeseinek, sem a gyermekeknek nem marad idejük az unatkozásra.

Miskei Anita

A városban élőket színes programokkal várták már pénteken a szervezők a „réparakodónál”, azaz a vasútállomás melletti területen, valamint a sportpályán. Pénteken a mazsorettek felvonulását követően a középiskola belső udvarán ünnepélyes keretek között is megnyitották a Szabolcs napokat. Szombaton negyedik alkalommal várták a motorok, autók szerelmeseit a „réparakodónál”, hogy egy jó hangulatú bemutatóval, látványos show-val szórakoztassák a látogatókat.

 

Bár quadokat, Ladákat is vártak a találkozóra a motorok mellett, leginkább a gyorsasági járgányok szerelmesei jöttek össze. A gyorsasági motorosok előbb felvonultak a város utcáin, majd játékos vetélkedők, ügyességi versenyek során kápráztatták el a népes közönséget.

A szabolcsiak elmondták, szerencsére enyhült az idő, kánikulában kevesebben jöttek volna ki a bemutatóra. Így azonban apukák kisfiaikkal csodálták a motorosokat, míg az anyukák, nagymamák a vásári forgatagot élvezték.

 

Vasárnap délelőtt pedig már reggel 8 órától folytatódnak a programok a városban. Lesz kispályás labdarúgás, lovagló tanóra és kézműves foglalkozások a gyerekeknek. Az esti órákban táncdalokkal, operett slágerekkel szórakoztatják az érdeklődőket.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!