Újdonság a Fehérvár Szépe versenyen: műveltségi vetélkedő

Székesfehérvár - Ha nyár, akkor Fehérvár Szépe verseny, felkészülés. Ami a legfontosabb: június 23-ig még bárki jelentkezhet a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője címért zajló szépségversenyre, akár megyehatáron túlról is.

Házi Péter


Sokak kíváncsiságát felkeltette a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny, több ifjú hölgy már most leadta a jelentkezését. Június 23-ig ezt még bárki megteheti, aztán kezdődik a felkészülés. Idén számos ponton változik a verseny, a hölgyeknek műveltségi vetélkedőn is bizonyítaniuk kell, hogy érdemes rájuk szavazni.
- A Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője verseny számomra olyan tapasztalatokat és magabiztosságot adott, amelyek nélkül valószínűleg nem tartanék itt: a Nyugat-Magyarország Szépe versenyen második udvarhölgy lettem, most pedig bejutottam a Miss Princess verseny magyarországi döntőjébe, és remélem, hogy sikerül nemzetközi szinten szerepelni - mondja a pákozdi Balázs Szabina, aki minden ifjú hölgyet bátorít és biztat arra, hogy induljon az idei versenyen. Persze, csak egyetlen nyertes lesz idén is, ám a több hetes felkészülés, a fizikai és kommunikációs tréningek Szabina szerint annyi pluszt adnak minden résztvevőnek, hogy azokat a lányok az élet más területein is kamatoztatni tudják majd.


A verseny maga egyébként  - mint Óber László, az egyik főszervező elmondta -, idén több ponton  változik. Egyrészt a korábbi tizenöt hölgy helyett most a tizennyolc legszebb lány marad versenyben a június 29-ei elődöntő után, ám a döntőbe jutáshoz a zsűri azt is figyelemmel kíséri, milyen teljesítményt nyújtanak a szépségek a felkészülés során, azaz részt vesznek-e az összes felkészítési tréningen, elfogadják-e a sminkes és a fodrász tanácsait, s nem utolsósorban azt is nézik, mennyire tudnak a többiekkel együttműködni. Ennek eredményeként a döntőbe végül tizenöt lány jut majd.  A szépségekre idén több háziverseny  vár, ahol nemcsak a külcsínt nézik, hanem például műveltségi vetékedőn is részt kell venniük, hogy így bizonyítsák, érdemes rájuk szavazniuk lapunk olvasóinak. A hölgyeket egyébként a Fejér Megyei Hírlapban részletesen bemutatjuk egész alakos és portré fotóval, és persze idén is lehet majd rájuk szavazni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!