Buli az ebekkel, a Takarodó úton

Székesfehérvár - Nyílt nap lesz színes programokkal június 12-én, szombaton a Takarodó úti menhelyen: a díszvendég Ladányi Balázs jégkorongozó.

S. Töttő Rita

Barátaink az állatok címmel nyílt napot rendez szombaton 14 órától  a Herosz Takarodó úti menhelye - mondta el a Műhely kávézóban tartott sajtótájékoztatóján Berey Attila, a fehérvári szervezet vezetője. Lesz rendőrkutyás bemutató, jönnek a VPOP drogkereső kutyái, átadják a megyei állat- és természetvédő kisköveti pályázat, valamint  a vadmadárkórház madármentés- lélekmentés díjait is. Tombola és persze a menhelyi állatok is várják szombaton a látogatókat. 
Az eseményen részt vesz Ladányi Balázs, a magyar jégkorong-válogatott tagja, aki a sajtótájékoztatón elárulta: a bullterrier mentők munkájában korábban már részt vett, és szívesen állt a menhely programja mellé is. Az állatotthonban lesz kutyanevelési tanácsadás, fotósarok és a menhelyi ebek szépségversenyén is izgulhatunk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!