Baltával támadt E.ON-osokra, harapott egy férfi!

FMH - A Bicskéhez közeli Vasztély településen egy férfi baltával támadt az E.ON két munkatársára, miután azok kikapcsolták náluk az áramot. A támadó még meg is harapta az áramszolgáltató munkásait.

feol.hu

Az esetről Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője számolt be: a családnál kedden kora délután megjelent két E.ON-os férfi, és azt mondták az otthon tartózkodó házaspárnak, hogy tartozásaik miatt ki kell kapcsolni náluk az áramot. A férj erre közölte, hogy a számlákat befizették, és bement az egyik szobába a csekket megkeresni, hogy azzal igazolja a tartozáskiegyenlítést. Mire azonban visszatért, a két férfi már le is kapcsolta az áramot, és távozni készült.
A családfő ekkor fogott a kezébe egy baltát, majd elkezdett vele hadonászni, miközben folyamatosan kiabált a két szerelővel. Azoknak sikerült a férfit lefogniuk, és kezéből kivenni a baltát, de közben egyikük kezét megharapta.

A dühös férfi felesége ekkor szólt be a rendőrségre, hogy segítséget hívjon férje megfékezéséhez. A járőrök a támadót elfogták, majd előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 44 éves férfit ezt követően őrizetbe vették. A megharapott E.ON-munkatárs nyolc napon belül gyógyuló sérülését a Bicskei Rendelőintézetben látták el. Kollégája sértetlenül úszta meg a támadást - tájékoztatott Németh-Kész Mónika.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!