Flipper Öcsi akarata teljesült, nagymamája mellett nyugszik

Kajászó - A községben eligazították az érdeklődőt, a református temlom mellett kellett bemenni a zsákutcába, amely végén rábukkantunk a temetőre. Ahol a nemrég fiatalon elhunyt rockzenész, Flipper Öcsi síremlékét szentelte meg Hortyi Gábor tiszteletes. Aki a reverendája alól előkapott egy Dolly Roll kazettát, és elmondta: ezen a zenén nevelkedett gyerekként, ifjúként, de a jó zenét napjainkban is kedveli műfajtól függetlenül.

Silye Sándor

Ott volt a ceremónián Flipper Öcsi (a síremlék tanúsága szerint Jeszenszky Béla Tibor) édesanyja, húga, felesége. Az anya elmondta, Öcsi Dunaújvárosban született, de az volt a végakarata, a nagymama mellé temessék el Kajászón. 
- És a kérését tiszteletben tartottuk. Ő volt a példaképem, tiszteltem, szerettem. Szerencsére teljesült a vágyam, a zenekarom 5 éves jubileumán együtt lehettünk a színpadon. Csodás érzés volt, de nem sejtettem, hogy ez volt az utolsó fellépése - mondta könnyek között a féltestvér, az édesanya másik házasságából született Marót Viki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!