Átverték Bódi Gusztiékat és a közönséget is!

Sárszentmihály - Becsapták a zenészeket és a közönséget is. A szervezőt, a vállalkozót már a rendőrség is keresi. Vétlenek vagyunk az ügyben - állítják az önkormányzatnál.

V. Varga József

Elmaradt a Bódi család fellépése a faluban. A szervező a koncert előtti este közölte a házaspárral, ne jöjjenek, csőtörés miatt nem tudják megtartani a rendezvényt. Másnap a közönség is hiába várt a művelődési háznál, nekik azt mondták: Bódiék balesetet szenvedtek... Információink szerint a rendezvényszervező több száz jegyet adott el, általában nem falubelieknek, darabját 1800 forintért. Úgy értesültünk, Bódi Guszti és Margó már többször pórul járt, más településeken is átverték őket. Azt tervezik, csalásért, hitelrontásért beperelik a szervezőt. A vállalkozó azonban eltűnt,  hiába keresik.
A művelődési házat az önkormányzat működteti, nincs külön vezetése, a teendőket gondnok látja el - tájékoztatta lapunkat Kalmár Tibor polgármester. Általában helyi közösségi rendezvényekre, szűrővizsgálatokra veszik igénybe, árusok bérlik ki fél-fél napra. Az esetről nem is hallott eddig, de kellemetlenül érinti, hogy Sárszentmihály neve egy ilyen ügy kapcsán került bele a köztudatba.
- A termet április 17-ére kérte az illető fiatalember, akkor láttam először és utoljára, a telefonszámát sem adta meg - mondta el Domján Lajosné gondnok. - A programot is át kellett szervezni, a nyugdíjasklub a kistérségi találkozót péntekre hozta előre. Aztán szombaton senki nem jött hozzám a kulcsért. Csőtörés nem volt a házban. Ennyit tudok elmondani, többet nem.
A gondnok egy nevet közölt velünk, az illető nem sárszentmihályi, de hogy hol lakik, nem tudja. Elérhetőségével sem tudott szolgálni. A rendezvényszervezőt a rendőrség is keresi - tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!