A legnépszerűbb kedvencek - átadtuk a nyereményeket

Székesfehérvár - Sültkrumpli, chips, csoki - mint kiderült, ezek a kedvenc ételei azoknak a kedvenceknek, akiket az fmh.hu szépségversenyére neveztek.

Bokros Judit

A márciusban  meghirdetett versenyre több százan neveztek be kisállataik fotóival. A közönségszavazás április végén zárult le, annak eredménye alapján pedig kedden, a Hírlap szerkesztőségében adtuk át a nyereményeket a kedvencek gazdáinak.
A gazdi-hasonmás és a macska kategória első helyezettje Manó  és gazdája, a fehérvári  Lánczos Dóra lett. A       4 éves kan,  Manó a legjobban egy bizonyos fajta sültkrumplit szeret, de nem veti meg a csirkemájat sem -  mesélte Dóra.   A második helyezett Tyutyuka kutya, akinek egyik gazdájától, Kiss Elvirától megtudtuk, a házi kedvenc a  közös fotón   fiával, Kiss Balázs Sándorral  szerepel. Tyutyuka  öt éves magyar vizsla és puli keverék, imád mozogni és  nagy  húsevő. A kategória harmadik helyezettje  a magyaralmási Vajzer Bianka  és Athos kutyusa, aki egy bischon-havanese-bolognese keverék. A 2,5 éves fiú kutyus  akaratos, és szeret barátkozni az emberekkel.
 A kutyáknál a legtöbb szavazat Csucsura érkezett, ám ő és gazdája, Galanisz Georgina  nem tudott eljönni. A második helyezett  fehérvári Fagyi és Szöllősi Evelin  azonban itt volt. Fagyi egy két éves westie kislány, és persze szereti a fagyit - mesélte Evelin. A harmadik hely itt a bolognese Pamóé. Gazdája, a fehérvári   Szölősiné Pavelka Zsuzsa  elárulta, hogy a másfél éves, játékos  kutyus mindent megeszik, ami másnál van...
A macskák között Pumukli lett a második, aki egy 2 éves, fiú, fajtatiszta perzsa cica. Horváth Mária,  a gazdi Pátkán lakik vele.   A harmadik helyezett cica pedig Mucika, akit Rada Klaudia  hozott büszkén. Az öt és fél  éves lány cica Nádasdladányban él,   kedvencei a chips, a csirkemell sonka.
Olvasóinkat most arra biztatjuk: küldjenek szerkesztőségünkbe állatos történeteket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!