Seregélyesi rendelőtűz: elektromos zárlat okozta

Seregélyes - Elektromos zárlat okozta azt a tűzesetet, amely miatt kiégett a település fogorvosi rendelője - ezt állapította meg a hivatalos szakértői vizsgálat eredménye.

Miskei Anita

Több mint egy héttel ezelőtt a kora reggeli órákban a tűzoltókat riasztották a seregélyesiek. A művelődési ház emeletén ugyanis füstölt egy elektromos vezetékeket, kapcsolókat rejtő doboz. Aztán kiderült, az innen futó vezetékek komoly bajt okoztak, kiégett ugyanis az ott található fogorvosi rendelő. Paudits Béla, a település polgármestere pénteken úgy tájékoztatott, lezárult a szakértői vizsgálat, elektromos zárlat okozta a tüzet. Hozzáfűzte, éppen tegnap jártak itt a biztosító szakemberei, akik felmérték a káreseményt, így kedden megkezdődhetnek a felújítási munkálatok is. Arra pedig mielőbb szükség van, így részben helyi vállalkozók végzik el a munkákat. A polgármester elmondta, szerencsére kisebb a kár, mint gondolták, mert a fogorvosi eszközök nagy részét speciális tisztítás után újra használhatja a doktornő. A nagyobb gondot az okozza, hogy a helyieknek várniuk kell, amíg a rendelőt felújítják. Ugyanis csak sürgős esetben fogadják a betegeket Sárosdon és Székesfehérváron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!