Elképesztő: sörös üveggel vágatta magát fejbe a sikkasztó pultos

FMH - Rablás miatt kért segítséget egy székesfehérvári söröző tulajdonosa, ám az eset felderítése kapcsán kiderült: a pultos a kasszában lévő hiányt próbálta önrablással fedezni...

feol.hu

Kedden éjjel tíz óra után egy fehérvári söröző tulajdonosa kért rablás miatt segítséget. A bejelentő elmondta: pultosként dolgozó barátnője értesítette, hogy röviddel a bejelentése előtt egy ismeretlen ment be a sörözőbe, leütötte és elvitte a kasszából a pénzt. A szemle során több nyomot rögzítettek a technikusok.

A sértettet eközben a rendőrkapitányságon tanúként hallgatták ki a nyomozók. A kihallgatás során a nő hirtelen megváltoztatta a vallomását. Bevallotta, hogy a hiányzó összeget ő vette ki a kasszából az elmúlt néhány napban és eljátszotta a játékgépen. A hiány fedezésére találta ki egy társával, hogy megrendezik a rablást, és a nagyobb hihetőség kedvéért a társa fejbe vágta egy sörösüveggel.

A nőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a sikkasztás vétség miatt megindított büntetőeljárásban - közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik