Baseball ütő és szamurájkard került elő a kocsiból

Baseball ütő és szamurájkard került elő abból a terepjáróból, amelynek utasai korábban Felcsúton egy pultossal kötekedtek vasárnap este.

feol.hu

Vasárnap este  pihenőnapos körzeti megbízott kapott értesítést arról, hogy Felcsúton egy Fő utcai vendéglátóipari egységben több személy kötekedik a pultossal.  A bejelentésre induló rendőrök a kávézó elé menet igazoltatták azt a piros terepjárót, amivel a bejelentés szerint a kötekedők Bicske fele indultak.  Az autó és a személyek ruházatátvizsgálása során a terepjáró jobb első ülése és a könyöklő között egy szamurájkardot és egy baseball ütőt találtak a járőrök. Kiderült, a kard és az ütő egy magyarországon élő szerb férfié, aki azokkal szokta magát megvédeni. A férfi elmondta, a bejelentésben szereplő vendéglátóipari egységben sem csinált „balhét”, csak kérdőre vonta a kiszolgáló hölgyet, hogy miért kapott kevesebb pénzt a pénztárgép nyereményéből, de nem kapott választ és kidobták. A férfit előállították, az autóban talált közbiztonságra különösen veszélyes eszközök birtoklása miatt eljárás indult vele szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!