Vásároljon pénteken és nyerjen!

Nagy nap lesz pénteken: komoly, kizárólag február 26-ára szóló óriási kedvezményeket vehet igénybe az a Hűségkártya-tulajdonos, aki a csütörtöki lapszámunkban megjelent bevásárlónapos kuponokat az adott elfogadóhelyeken felhasználja. Van olyan üzlet, ahol ingyen szolgáltatás is jár pénteken. A vásárlók közt nyereményt is sorsolunk!

S. Töttő Rita

Évtizedek óta jut el lapunk minden reggel előfizetőink postaládájába, mi pedig igyekszünk meghálálni olvasóink kitartását, szeretetét. Ezért is indítottuk el tavaly júliusban nagyszabású Hűségkártya programunkat, mellyel elismerjük és honoráljuk előfizetőink, partnereink bizalmát.  Éves előfizetéssel rendelkező olvasóink hűségét egy plasztikkártyával jutalmazzuk, mely számos üzletben, szolgáltatóhelyen jogosítja fel tulajdonosát kedvezményes vásárlásra a Pannon Lapok Társasága terjesztési területén (Vas, Fejér, Zala és Veszprém megyében). Eddig már közel ezer partnerüzlet és több mint százhatvanezer kártyatulajdonos élvezi a Hűségkártya program előnyeit.
 Az eltelt időszak alatt számos pozitív visszajelzés érkezett olvasóinktól: a legtöbben   a spórolás mellett   annak örültek, hogy ott is kaptak kedvezményt, ahol nem is számítottak rá. Partnereink is elégedettek, hiszen a Hűségkártya programmal széles olvasóközönséget és vásárolóréteget szólíthatnak meg, sőt, még kedvezményesen is hirdetnek lapjainkban.

 Olvasóink megszokhatták, hogy a program aktuális híreiről rendszeres tájékoztatást adunk: csütörtökönként hétről hétre beszámolunk arról, hogy a megyében hol, mely üzletekben, szolgálatóknál vásárolhatnak kedvezménnyel. Az elfogadóhelyek listáját folyamatosan megjelentetjük pénteki műsormagazinunk, az rtv-tipp hasábjain, illetve a www.husegkartya.plt.hu weboldalon is hírt adunk a változásokról, a csatlakozási lehetőségekről, hiszen kedvező ajánlatunknak bárki részese lehet. Hűsége nálunk kifizetődik.
 S hogy a program mennyire interaktív: folyamatosan várjuk véleményeiket, élményeiket a kártyahasználattal kapcsolatban. Ezekben a hetekben egy kérdőívet is talál az elfogadóhelyeken, melyet ha kitölt, még egy wellnesshétvégét is nyerhet a kedvezmények mellé.
 Hűségkártya programunkat ma egy új lendülettel folytatjuk. Bevásárlónap elnevezésű akciónkkal szeretnénk újra jelezni, milyen értékes kis kártyával honoráljuk éves előfizetőink hűségét.
Feburár 26-án válthatják be Hűségkártyával rendelkező olvasóink  a Bevásárlónaphoz kapcsolódó kuponokat. Pénteken számos helyen 20-25, sőt akár 50 vagy éppen 100 százalékos kedvezményben is részesülhet az, aki nem feledi felmutatni a kuponját. Így például Székesfehérváron, a Freya Szépségszalonban a miome fogyókúrás és egészségmegőrző kúra árából 20 százalék kedvezmény jár  ez közel 20 ezer forintos megtakarítást jelent - hangsúlyozta Varga Katalin, a szalon vezetője. A fogyókúrás és egészségmegőrző kúra masszázst és táplálékkiegészítőket is tartalmaz.
- Hozzánk is érdemes lesz bejönni - mondta lelkesen Szakály Attila, az Alba Park étterem (az M7 fehérvári lejárójánál található)  vezetője, náluk ugyanis a 20 százalékos kupon felmutatása esetén az aznapi böjti menüből - ami nem más, mint  egy fűszeres palacsintában sült zöldségtál - jár a kedvezmény.

Jelentős, húszszázalékos kedvezményt kap a kiválasztott bútorszövetre a betérő a dunaújvárosi Tüsi Függönyszalon üzletében.
- A Piaci Zálogház alatti alagsorban kialakított új üzletünkben nemcsak a bútorszövetekre, hanem minden, folyóméterben árult termékre vonatkozik ez a rendkívüli kedvezmény  - részletezte  Tüske Kata üzletvezető, miközben a csipkéket, ágytakarónak való anyagokat, vagy éppen az asztalra illő viaszos vásznakat mutatta.
- Megpróbálunk megfelelni mindenki igényének. Széles a termékskálánk, így a konzervatívabb ízlésű, vagy éppen a modern formavilágot kedvelő vevők is megtalálják a nekik tetsző anyagokat - utalt üzletpolitikájukra Kata. 
Családi vállalkozásukhoz tartozik egyébként a Piaci Zálogház is. Érdemes lesz oda is benézni pénteken, a Bevásárlónapon, hiszen az ezüst ékszereket  láncokat, karkötőket, gyűrűket   is húsz százalékkal olcsóbban adják!  
A Pannon Lapok Társasága, mint láthatják, díjazza a hűséget. A kártyával kapcsolatosan a Fejér Megyei és a Dunaújvárosi Hírlap a 06-80-200-272 számon várja a kérdéseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!