Kötet sikeres kodolányisokról, másodszor

Székesfehérvár - "Csókolom, Tanárnő!" - a legkülönbözőbb helyszíneken, rendezvényeken köszöntik az egykori tanítványok Virágh Ildikót, aki interjúkat készített a sikeres ifjakkal.

Zágoni Erzsébet

A Sikeres kodolányisok sorozat második kötetét mutatták be szerdán a Kodolányi János Főiskola könyvtárában. Ezúttal is tizenhét  fiatal hölggyel és úrral készített rádiós,  valamint nyomtatásban megjelent  interjút a szerző, Virágh Ildikó,  a Vörösmarty Rádió vezetője. Szabó Péter rektor véleménye szerint a kötetekből  őszinteség  és szeretet árad. A példaértékű életutakat látni, a karrierekről olvasni a tanároknak is siker, igazolása annak, hogy volt, van értelme, haszna oktató-nevelő munkájuknak. 
A sorozat  létrejöttében a főiskola médiapartnere a Fejér Megyei Hírlap, amelynek egyik munkatársa, Kocsis Noémi is szerepel a 2.  kötetben. Benkő Andrea, Azurák Zsolt,  Németh Árpád, Raskó Róbert az interjúk  jelen lévő alanyai megajándékozták diákéveik  élményeivel,  életútjuk izgalmaival, tanulságaival a  jelenlevőket,  köztük a főiskola  mostani  hallgatóit, akik számára élő példák igazolják: érdemes tanulni, érdemes  minden lehetőséggel élni, amit felkínál a főiskola. Ezek közé tartozik a családias rádiós műhely,  ahol a sikeres ifjak több éves gyakorlatot, más pályákon is hasznosítható tapasztalatokat, barátokat szereztek, társakra leltek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!