Vascsővel akart maga ellen fordulni egy nő

FMH - Zavart és ittas emberekkel is dolguk akadt a rendőröknek az elmúlt nap során, az intézkedések végén a furcsán viselkedőket kórházba szállították.

feol.hu

Egy zavart, jenői asszony kórházba kellett szállítani. A nő – aki korábban már többször állt pszichiátriai kezelés alatt - zavartan viselkedett, és kezében egy vascsővel azzal fenyegetőzött – még a rendőrök kiérkezésekor is - , hogy ha nem mennek el onnan, akkor a vascsövet használja maga ellen. 

A mentősök egy ittas férfihez is hívták a járőröket, a 39 éves személy ugyanis a fehérvári Fecskeparton lévő presszó előtt ittas állapotban elesett, majd amikor a mentősök az autóba akarták tenni, össze-vissza hadonászott, és nem volt hajlandó együttműködni az ápolókkal. Végül rendőri segítséggel sikerült őt is a fehérvári kórházba beszállítani.

Este fél tíz körül egy 40 éves, szintén ittas nővel szemben intézkedtek a rendőrök. Az asszony Székesfehérváron, a Palotai és Farkasvermi utat összekötő aluljáróban feküdt. Amikor a járőrök ellenőrizték, agresszíven viselkedett, és nem volt hajlandó igazolni magát. Mentőt hívtak hozzá, akik beszállították a fehérvári kórházba további ellátásra - olvasható a rendőrségi összefoglalóban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!