Szörnyű reggel! Két halálos baleset is történt Fejérben!

A 63-as főúton Sárkeresztúrnál történt egymás után több baleset, egy ember a helyszínen meghalt. Enyingnél is balesetet jeleztek, ott három autó ütközött, egy ember ott is életét veszítette.

feol.hu

Sárkeresztúr belterületén reggel nyolckor történt az első ütközés,  a jeges úton, rossz látási viszonyok között: egy Toyota akart kikerülni egy Fordot, amely csúszkálni kezdett előtte az úton. A Ford végül az árokban fejtetőn állt meg. A helyszínre később egy kisteherautó is megérkezett, amelynek sofőrje - feltehetően a kék fényektől - megijedt, elrántotta a kormányt, és egy kapubejárónak ütközött.  Az autó utasa, egy 58 éves férfi kirepült a kocsiból, életét veszítette. A kisteherautó sofőrje sokkos állapotba került. Időközben egy kamion is odaért, fékezett, ekkor egy Suzuki  hátulról beleszaladt. Az érintett útszakaszon a helyszínelés idejére teljes útzár van, a forgalom a település belterületén halad.

A 64-es úton Enyingnél  három autó ütközött össze, ott is jeges volt az út, a látótávolság pedig 10 méter. Egy ember ott is a helyszínen meghalt, egy ember súlyosan sérült. A mentés és a helyszínelés idején az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől - tette hozzá R. Szabó Ágnes, a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A nap további részében is számíthatnak ködre, ködfoltokra a közlekedők. A rendőrség ezért fokozott óvatosságra hívja fel a járművezetők figyelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!