Köszönet a támogatóknak

Székesfehérvár - Évzáró vacsorára hívta a Sóstói Stadionba az FMLSZ társadalmi aktíváit, támogatóit és mindenkit, aki valamilyen formában segítette a működést.

Parall Bálint

 

Az ember nem is gondolná, hogy mennyien segítik a megyei futballt, mennyi társadalmi munkás dolgozik a jobbításán. Az ő egész éves munkájukat köszönte meg hétfő este a Sóstói Stadion második emeleti tárgyalójában Nemes Ferenc, a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke. Minden társadalmi aktíva - elnökségi, bizottsági tag,  szponzor,  honlapszerkesztő,  a szövetség apparátusában tevékenykedők - ajándékcsomagot kapott, majd a vacsora előtt egy pohár pezsgővel búcsúztak el egymástól és az évtől a kollégák. S bizony, kijelenthető, hogy eredményes és hagyományosan zökkenőmentes évet zárt a szövetség. Mindez számokban is megmutatkozik. A Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség jól gazdálkodott a befizetett, illetve pályázaton elnyert forintokkal, ezért, ahogy azt Nemes Ferenc bejelentette, jövőre - valószínűleg a bajnokság tavaszi folytatására  - valamennyit visszaforgatnak a kluboknak. Nemes azt még nem tudta megmondani, hogy milyen formában, mennyit és pontosan mikor, hiszen erről majd a januári elnökségi ülésen döntenek.
Újabb gesztus a szövetség részéről, hogy szombaton délelőtt Telkibe, a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontjába szervez egy buszos túrát a megyei klubok képviselőinek. Sokan jelezték, hogy élnének is a felkínált lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!