Így ajándékoz egy szépségkirálynő - Szabina ismét rivaldafénybe vágyik

FMH - Az utolsó pillanatokra hagyta az ajándékvásárlást Balázs Szabina, a Fehérvár Szépe verseny idei nyertese. Szerinte az ünnepben az a legjobb, hogy jut idő a mindennapokban elfelejtett mondatok kimondására.

Házi Péter

 

Egyfelől nagyot változott a világ a tizenhat éves pákozdi szépség körül, amióta megnyerte a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője  címet, másfelől viszont ugyanaz a lány maradt, aki a nagy esemény előtt volt. Nagyot változott a világ, merthogy Szabina ma már  biztonsággal mozog a nagyok világában és pontosan tudja, mivel szeretne majd foglalkozni, ha végez az iskolával. Másfelől viszont megmaradt annak a fiatal lánynak, aki az idei karácsonyra már megpróbál egyedül mézeskalácsot készíteni, s ahol tud, segít anyukájának az ünnepi készülődésben.
- Egy kicsit álszent dolognak tartom ezt a nagy karácsonyi "vegyélmegmindent", amikor mindenki túl akar tenni a másikon az ajándék nagyságában, értékében. Szerintem karácsonykor  a pihenésé kell legyen a főszerep, és a beszélgetésé: hogy amit nem tudtunk elmondani egymásnak a mindennapi rohanásban, azt most bepótoljuk - osztja meg gondolatait Fehérvár Szépe, aki tartja is magát az  elveihez, az utolsó napokra hagyta az ajándékvásárlást. Ennek ellenére szüleinek és húgának mindig valamilyen személyreszóló ajándékot próbál  keresni, s általában össze is jön.
- Az elmúlt hónapok nagyon zsúfoltak voltak, előfordult olyan hét, amikor három hastáncfellépésem is volt egymás után. Mégsem hagynám abba semmi pénzért a hastáncot, mert olyan pluszt ad, ami egész életemen át elkísér majd! Másrészt egyre inkább közeleg a márciusi középfokú angol nyelvvizsga, amire keményen kell készülnöm. Kéttannyelvű gimnáziumba járok, de kezdőként cseppentem bele abba, hogy a  fizika, a kémia, a töri és a médiaismeret  óra is angolul van, úgyhogy volt mit bepótolnom. Szóval a karácsony nekem most a nagy-nagy pihenésről is szól - teszi hozzá a szőke szépség, akitől persze azt sem felejtjük el megkérdezni, mi újság szépségversenyfronton?
- Egy kicsit alábbhagyott  a nagy rivaldafény, ami a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője Szépségverseny után körülvett, s ez, nem tagadom, hiányzik. Éppen ezért is indulok a januári Nyugat-Magyarország Szépe versenyen, melynek az elődöntője január 9-én lesz, a döntőt pedig 16-án tartják majd a Veszprém Arénában. Remélem, sikerül bejutnom a döntőbe - reménykedik Szabina, mi pedig mi mást kívánhatnánk neki karácsonyra, minthogy így legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!