Nem elég egy bűnbak, a Fidesz további felelősségre vonást akar a sukorói ügyben

FMH - Balsai István fideszes politikus sajtótájékozatót tartott szombaton arra a hírre reagálva, hogy a nemzeti vagyonkezelőtől távozik Császy Zsolt, a sukorói ügyben jogtanácsosként eljáró értékesítési igazgató.

MTI

A Fidesz szerint a vagyonkezelőtől távozó Császy Zsolt, a sukorói ügyben jogtanácsosként eljáró értékesítési igazgató a "legkisebb láncszeme" a sukorói kaszinóberuházás ügyének, ezért a folyamatban lévő ügyészségi eljárásban a többi "tettest" is felelősségre kell vonni.
Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Magyar Nemzet szombati számában arról írt: távozik a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőtől (MNV) Császy Zsolt.
Ha úgy gondolja Bajnai Gordon miniszterelnök vagy Oszkó Péter pénzügyminiszter, hogy majd Császy Zsolt lesz a bűnbak - "akit egyébként szépen, zsebpénzzel együtt elbocsátanak" -, akkor nagyon tévednek - fogalmazott Balsai István, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője.

A Sukoróra tervezett, nagy vitát kiváltó kaszinó ügyéről ide kattintva olvashat bővebben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!