Újabb BKV-botrány: lapértesülés szerint egy volt fehérvári képviselő is érdekelt

FMH - Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese, aki részese volt a közlekedési vállalat botrányt kavart tanácsadói szerződései megkötésének, most a BKV midibusz pályázatán induló VT-Transman Kft.-nél érdekelt - közölte a Magyar Nemzet saját értesülésre hivatkozva a szerdai számában.

feol.hu

Az "Újabb BKV-botrány: milliárdok Regőcziéknek?" címmel megjelent írás szerint Regőczi a midibusz tender kapcsán kerülhet újra kapcsolatba a BKV-al. A lap információi szerint Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes emberét, Székesfehérvár volt MSZP-SZDSZ-es képviselőjét, nemrégiben nevezték ki az Eurobus-Invest Zrt. vezérigazgatójává. A társaságnak jelentős, befolyásoló részesedése van a BKV midibusz pályázatán indult VT-Transman Kft.-ben. A menedzserszerződést két héttel a BKV tender megjelenése után kötötték meg. A Magyar Nemzet visszaidézi azt, Regőczi Antal Attila vezérigazgatóságának idején volt vezérigazgató-helyettes. A lap emlékeztet arra, hogy a VT-Transman az "antali BKV-nál" több közbeszerzési pályázat nyertese volt. A közelmúltban pedig felvetődött a cég neve a pécsi helyi közlekedési botránynál is.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!