Barkács és profi

Székesfehérvár - Autószerelő célszerszámok, munkavédelmi eszközök, kőműves kellékek, fémipari anyagok, ezeket vásárolhatják meg kedvezményesen a Hűségkártya tulajdonosai.

feol.hu

Szakemberek állítása szerint a gazdasági válság az építőiparra és  ezáltal  a szerszámkereskedelemre is rányomta a bélyegét. A Hírlap Hűségkártya tulajdonosai   több fehérvári cégnél vehetnek igénybe szerszámokra  kedvezményt a plasztiklap felmutatásával.
- Az alapítás   célja   az volt, hogy a térségben lévő termelő és szolgáltató, kis- és nagyvállalatokat ellássuk  megmunkáló szerszámokkal, termelő eszközökkel, ipari segédanyagokkal, alapvető  munkavédelmi kiegészítőkkel és rezsianyagokkal   - mondta Köves Attila, a Köves és Forcon Kft. tulajdonosa.

Köves Attila a speciális autószerelő szerszámok, eszközök között mutatja a széles választékot

- Kezdettől  fogva arra törekedtünk, hogy a  partnereink igényeit  minél  szélesebb körben és maximálisan kielégítsük - folytatta Fülöp Károly, társtulajdonos.  Évről évre nő a kínálatunk és ezzel együtt a megelégedett partnereink száma -  tette hozzá Köves. A Mátra utcai üzletükben 400 négyzetméteres eladótérrel  és  200 négyzetméteres nagygépes bemutatórésszel és 12 ezer  féle termékkel  várják vevőiket. A profi autószerelő célszerszámoktól kezdve, az acélbetétes munkavédelmi cipőn át, a kisméretű inverteres hegesztőgépig minden megtalálható. Cégük termékei főleg az ipari felhasználók  számára kedveznek, de a  magánszemélyek is megtalálhatják a jó  minőségű barkácsszerszámokat  kínálatukban.  - Az a célunk, hogy a vevőknek tanácsot adjunk, és csakis minőségi  terméket ajánljunk - szögezte le Köves Attila, aki hozzátette, hogy ebben a Hírlap   Hűségkártya-akciójának nagymértékben szerepe van.

Hatalmas árukészletből választhatnak Varga László üzletében

 -  Kimondottan  professzionális szerszámokat forgalmazunk 2003 óta, ezért folyamatosan   bővítjük a kínálatunkat  mondta el Varga László, a Sarok  Szerszámáruház  tulajdonosa. - Olyanok  is betérnek hozzánk, akik már csalódtak szerszámgépben, és ezért minőségi terméket keresnek, de   a   többség   szakember, aki már járt nálunk és vásárolt szerszámot  reagálta a tulajdonos.  Jó  lehetőséget  láttunk a Hűségkártya kezdeményezésben, mert így egy kicsit segíthetjük a fehérváriakat, ezért   csatlakoztunk hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!