Színészházaspár a cirkuszdinasztia múltjáról

Székesfehérvár - Aranybohóc - ez a címe az ismert színészházaspár könyvének, amelynek bemutatója egybeesik a főszereplő Richter család Magyar Nemzeti Cirkuszának premierjével.

Móré Erzsébet


A színészházaspár könyvének bemutatója egybeesik a cirkuszi premierrel Fehérváron
Fotó: FMH

Dévényi Ildikó  és Moravetz Levente  felkutatta  a  cirkuszdinasztia múltját, s megmutatja  a jelent, amelynek sikere mögött tehetség és rengeteg munka van. A cirkusz fehérvári fellépésének premierjét   szerdán tartják, így a két  bemutatkozás ideje szinte eggyé forr. Egyébként tizenöt  évvel ezelőtt alakult meg  a Magyar Nemzeti Cirkusz,  amely ma már  Európa legnagyobb utazó cirkusza, de igen jól cseng a neve szerte a világon. Richter József  az alapító és igazgató, maga is  Jászai Mari-díjas és Monte Carlo-i Ezüstbohóc-díjas  cirkuszművész,  akinek  fiai, sőt unokái  is viszik tovább a családi hagyományt.  Flóriánt ma a világ legjobb  lovasakrobatájának  tartják: erről a közönség is meggyőződhet a fehérvári előadásokon. A hírlap olvasói a szeptember 9-ei premierre Hűségkártyával kedvezményesen válthatnak jegyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!