Akadozhat a forgalom

FMH - Szerdán is forgalomkorlátozások lassíthatják a közlekedőket, tájékozódjo, mielőtt útnak indul!

feol.hu

Dunakeszin a 2-es főút 17-es km-énél átépítik a csomópontot, irányonként egy-egy szűk sávban halad a forgalom és a főváros felé a balra kanyarodást is megtiltották. Az M2-es autóútra tartóknak terelő utat jelöltek ki.

Debrecenben, a 4-es főút 226-os km-énél közműépítési munkák miatt mindkét irányban leszűkítették az útpályát.

A város keleti részén, a 471-es főút elején csomópontot építenek. A 2-es km közelében szintén útszűkület mellett dolgoznak.

Szolnokon a 32-es főút 74-es km-énél néhány napig aszfaltoznak, a Jászberény felé vezető sávot lezárták. Ma is torlódás várható.

A 86-os főúton Répcelak és a beledi elágazás között (119.125 km) csütörtök délutánig a burkolatot javítják. A munkaterület mellett jelzőőrök irányítanak.

Üllőn a Gyömrői úti vasúti átjáróban pályafenntartási munkákat végeznek, ezért azt 23.00 órától hajnal 4.00 óráig lezárják, a forgalmat terelőútra irányítják. (A korlátozás péntek éjjel újra érvényben lesz.)

Orosházán a Csizmadia utcában lévő vasúti átjárót 18.00-tól reggel 6.00 óráig hasonló okokból nem használhatják az autósok. Kerülőút a Szőlő körút – Iglói utca – Huba utca – Lehel utca útvonal.

Szerencsen bontják a cukorgyárat, ezért késő délutánig, fél szélességben lezárják a 37-es főútról Mezőzomborra vezető Rákóczi Ferenc utcát.

A komáromi Duna-híd szlovák oldalán felújítási munkák folynak, ezért a 3,5 tonna össztömeg feletti kamionok Szlovákia felé csak a 14-es főúton, Vámosszabadinál léphetik át az ország határt.

Forrás: kozut.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!