King's City: vádirat a fiktív lakcím miatt

Sukoró - Augusztus 6-án átkerült a fehérvári bíróságra a King's City-ügyben, fiktív lakcímbejelentés miatt készült vádirat.

Kovalcsik Katalin

A Székesfehérvári Városi Ügyészség augusztus 6-án vádiratot nyújtott be a városi bírósághoz közokirathamisítás bűntette miatt. A vádiratban szereplő magánszemély - akinek a nevéhez kötődik a sukorói, és két másik települési  ingatlancsere -, valótlanul jelölte meg lakhelyéül a sukorói lakcímet, így a lakcímnyilvántartó adatbázisba   fiktív adat került - kaptuk az információt Várhomokiné Rabi Noémitől, a megyei főügyész  helyettestől, sajtóreferenstől.  A nyomozás az idén március 20-án kezdődött az ügyben, mivel a hatóság tudomására  jutott, hogy a csereügyletben érintett magánszemély nem lakik életvitelszerűen  a bejelentett sukorói címen.  A főügyészség a nyomozással egyidőben kezdeményezte a sukorói jegyzőnél, folytassa le a hatósági eljárást a magánszemély sukorói lakhelye érvénytelesége tárgyában. Az  ügy a  bíróságon folytatódik.
A vádiratban szereplő valótlan lakcímbejelentés csupán mellékszála az elhíresült sukorói 70 hektáros területnek, amelyre az eddigi - de a befektetők által   meg nem erősített - elképzelések szerint kaszinót és más, turisztikai attrakciót  szándékoznak felépíteni.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!