Csukafesztiválon mulattak a csóriak szombaton

A csóriak első alkalommal csukafesztivállá átminősített falunapján (értjük mi: sokkal jobban hangzik, hogy I. Csóri Csukafesztivál, mint hogy IX. falunap...) szombaton reggeltől-estig tartó programkínálattal hívogatták a helyieket.

Kocsis Noémi

Már a korai órákban sor került az Év embere 2008-as megválasztására (az internetes szavazás nyomán), a falugondnok, Hári István kapta a legtöbb szavazatot. A díjátadón egy transzparenses kampánycsoport is éltette a jelöltet, mint egy szervezőtől később megtudtuk: a megszavazott falugondnok megérdemli a címet, őt lehet ügyes-bajos dolgokkal megkeresni, s akkor nem is késik a segítség: ő például egyetlen vendégként hívta az esküvőjére, tette hozzá bizonyítékul informátorunk. 

A kicsik is jól mulattak
Fotó: Koppán Viktor Dávid

A szervezők az idén próbáltak újítani, így üde látványként a sportpályán lovagoltak a Székesfehérvári Királyi Lovagok Egyesületének tagjai vértben, de eljött a lassan régi kedves ismerősként ide járó Fülöpháza község csapata is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!