Tömegverekedés Ercsiben: négyen előzetesben

FMH - Előzetes letartóztatásba helyezett négy fiatalt a bíróság csütörtökön az Ercsiben a hétvégén történt csoportos garázdaság résztvevői közül. Egy gyanúsított szabadlábon védekezik, hárman őrizetben vannak, három résztvevőt pedig még keresnek - közölte az MTI -vel a rendőrség.

feol.hu

A vasárnapra virradóra történt tömegverekedés résztvevői közül 11 embert azonosított a rendőrség - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Mint R. Szabó Ágnes felidézte, a sörözőbe betérő társaság látszólag minden ok nélkül támadt rá a vendéglátóhelyen szórakozókra, táncolókra. 
Előbb a sörözőbe, majd annak diszkórészébe mentek be, ahol vita, kiabálás, veszekedés tört ki, rövidesen pedig tettlegességre is sor került, amelyben ketten súlyosan, ketten könnyen megsérültek.
A megtámadott fiatalok és hozzátartozóik a garázdaság és az erőszak elleni tiltakozásként a jövő hétre demonstrációt szerveznek a város polgármesteri hivatala elő, amelyet bejelentettek a rendőrségnek - közölte R. Szabó Ágnes.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!