Air France katasztrófa: a Pető Intézet közleménye a másik áldozatról

FMH - A Pető Intézet munkatársa, Szarvas Rita konduktor az Air France légitársaság eltűnt repülőgépének egyik magyar utasa - közölte az intézet rektori tanácsa kedden az MTI-vel. Amint azt megírtuk, a másik magyar utas egy dunaújvárosi származás férfi, Gallasz József.

feol.hu

A testület tájékoztatása szerint Szarvas Rita konduktor, a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézetének munkatársaként brazíliai kiküldetéséből volt hazatérőben és tartózkodott annak a repülőgépnek a fedélzetén, amelyik hétfőn reggel tisztázatlan körülmények között eltűnt az Atlanti-óceán felett.
    
"A tehetséges és nagyreményű fiatal kolléganő hivatásszeretetben végzett munkáját mind a Pető Intézetben, mind pedig nemzetközi projektekben nagyfokú elismeréssel illetik, kedves személyiségét megbecsülés övezi" - írták.
Az intézmény rektora, Schaffhauser Franz által jegyzett közlemény szerint az intézet a családdal és a magyar Külügyminisztériummal folyamatos kapcsolatban van.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!