Új csillag a láthatáron! Feltűnően csinos és nagyon fiatal! (Fotóval)

Csabdi - Országos szépségversenyre jutott be egy Fejér megyei hölgy. Huszárovics Dalma esélyes a Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary címre.

S. Töttő Rita



Feltűnően csinos, szőke és nagyon fiatal: csupa olyan tulajdonság, amely arra predesztinálja e jellemzők gazdáját, hogy a szépségek legáhítottabb színpadára kerüljön. Huszárovics Dalma 20 éves, és Csabdin tölti mindennapjait. Legalábbis most, amíg fel nem fedezi a kamera, a fényképezőgép. Erre igen nagy az esély, Dalma ugyanis 800 jelentkezőből bejutott a közé a 24 szépség közé, akik indulhatnak az ország egyik legelismertebb versenyén, melyen három királynőt is választanak. 
Az egyik a Miss World Hungary, a másik a Miss Universe Hungary, a harmadik pedig  a Miss Earth Hungary. Mindhárom korona  óriási lehetőséget ad viselője kezébe: interjúk, rendezvények, fotózások, partik és reflektorfény következik ezután, vagyis olyan ugródeszka  kerül elé, amely sokak számára az oly áhított  szépségiparba repíti a szépségeket. 
Dalma számára újdonság lesz ez a közeg, ez ugyanis az első megmérettetése ezen a téren.
- Még nem voltam szépségversenyen, s fotózáson sem, ez lesz az első alkalom - így a fiatal hölgy, aki egyébként már gőzerővel készül a szépségkirálynő jelölteket felkészítő intenzív táborba, ahová csütörtökön érkezik. Itt 23 társával együtt készítik fel a színpadi szereplésre, azaz a döntőre, amelyet egyébként bárki figyelemmel kísérhet majd május 21-én az RTL Klubon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!