KRESZ: a lét lehet a tét

Székesfehérvár - A Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a KKK (Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupájának) megyei döntőjét tartották csütörtökön a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola és Kollégiumban.

feol.hu

A kerékpáros kategóriában - ahol tízen indultak - 3. helyezett lett Bartos Zoltán, a Váci Mihály Ipari Szakközépiskola tanulója, 2. helyezett Polákovics Adrián, a József Attila Kollégium tanulója, míg első helyen végzett - az egyetlen hölgy induló, aki korábban már több közlekedésbiztonsági versenyen is indult, és szintén nagyon jól szerepelt - Hegedűs Anita, a Belvárosi I. István Középiskola diákja.    

A segéd-motorkerékpáros kategóriában hét versenyző mérte össze tudását és ügyességét. Itt 3. helyezést ért el Oláh Roland, az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium diákja, 2. helyezést ért el Rónai Péter, a Váci Mihály Ipari Szakközépiskola tanulója, és első helyen végzett Sztik Roland József, az Árpád Szakközépiskola és Kollégium diákja.  

A személygépkocsi kategóriában mindössze három induló volt. Náluk a sorrend a következő: 3. helyezett Pék Gábor, a József Attila Kollégium diákja, 2. helyezett Szabó Zsolt, az Árpád Szakközépiskola és Kollégium tanulója, és 1. helyezett Huba Dávid, a Váci Mihály Ipari Szakközépiskola diákja.

A kategória első helyezettjei képviselik megyénket az országos döntőn, ami április 27-28-án kerül megrendezésre Vácon.

Forrás: police.hu 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!