Meg is vakulhatott volna, de az orvosok megmentették a hokis szemét

<b>FMH</b> - A Dunaújvárosi Acélbikák egyik játékosának egy véletlen baleset során súlyosan megsérült az egyik szeme a hétfői edzésen. <em>Szilassy Zoltánt</em> azóta megműtötték, állapotáról édesapját kérdeztük.

Dunaújvárosi Hírlap

Szilassy Zoltán szemébe egyik játékostársának ütője csapódott bele teljesen véletlenül a jégkorongcsapat edzésén. A hokist ezután rögtön kórházba szállították Budapestre, ahol meg is műtötték.

Telefonon kerestük meg a játékos édesapját, Szilassy Bélát, aki a nyolcvanas évek közepén volt a Dunaújvárosi Kohász hokicsapatának kapitánya: "Háromórás műtétet hajtottak végre a fiamon. Az első jó hír, hogy megmentették az orvosok a szemét, nem kellett kivenni. Viszont több hónapos kezelés, több műtét vár még rá. Az orvosok bizakodóak, szerintük a kezelések végére olyan stádiumba kerül a látása, hogy a szemvizsgálóban a felső sort el tudja majd olvasni." - mondta az édesapa. 

Az előzményeket ide kattintva olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!