Bulvár

2009.05.30. 05:47

Nézzen be Barbra Streisand álomnappalijába!

FMH - A közismerten maximalista Barbra Streisand több mint öt évet szentelt életéből tökéletes háza felépítésére, amelyről most könyvet ír, hogy aztán visszatérhessen végre a filmvászonra.

feol.hu

"Ez a ház sokat kivett belőlem. Nagyszabású munka volt. Rendezés helyett építettem egy házat. Sokkal összetettebb feladat volt, mint a filmkészítés" - jelentette ki a 67 éves Oscar-díjas színésznő, aki a 2004-ben bemutatott Vejedre ütök című komédia óta nem tűnt fel a filmvásznon.
    
A kaliforniai Malibu tengerpartján megkomponált mű végül elkészült, s az énekesnő-filmrendező-színésznő már meg is állapodott Barack Obama és George W. Bush elnök kiadójával, a Vikinggel, hogy 2010-re gyönyörű fotókkal illusztrált, személyes élményeivel kommentált könyv készül róla. Az A Passion for Design (A tervezés szenvedélye) című munka nyilván sokat elárul majd magáról Streisandról is, hiszen korábbi lakóhelyei is belekerülnek, de egy igazi memoárra még nem érzi késznek magát a sztár.
    
"Tényleg az életemről akarjak írni? Valóban fel szeretném idézni az életemet? Nem vagyok biztos benne" - jelentette ki a héten adott interjújában, amelyben azonban mély elkötelezettséggel szólt készülő könyvéről, amit az egész életét végigkísérő amerikai építészet és tervezés iránti szenvedély csúcspontjának nevezett. 
    
Clare Ferraro, a Viking elnöke, aki áprilisban benézett Streisandhoz, és jó néhány órára ott is ragadt, így mesélt élményeiről: "Minden tökéletes a virágoktól az ajtókilincsig. Emlékszem a nappalira. Rózsaszínben, burgundi vörösben és zöldben pompázott, és ha az ember kinézett az ablakon, ugyanolyan színű rózsák köszöntek vissza. Az egész ház belsejét tükrözte a környezete. Lélegzetelállító volt. Mikor hazamentem, kitéptem a melegházam virágait, mert nem mentek a bútorhoz." 
Ferraro szerint a színésznő könyve "elég személyes" lesz, mivel "a házépítés és tervezés szenvedélyén keresztül sok mindent felfedezett magában".
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!