Bulvár

2014.06.02. 09:28

Több ezer dollárt fizetett egy brazil férfi, hogy dél-koreaivá operáltassa magát

Egy szőke brazil férfi több ezer dollárt fizetett azért, hogy dél-koreaivá operáltassa magát. A 25 éves Xiahn, korábbi nevén Max egy szőke hajú, kék szemű brazil férfi volt. Tíz plasztikai műtéten van túl, és nagyon elégedett az eredménnyel - írja a Daily Mail.

Xiahn cserediákként sok időt töltött Dél-Koreában, a koreai drámák és a popzene megszállottjává vált. Egy éve tanult a Dongseo Egyetem, amikor már olthatatlan vágyat érzett arra, hogy úgy nézzen ki, mint ázsiai diáktársai.

- Széthúztam a szemeimet, sötétre festettem a hajam. Így akartam kinézni, mint most, a műtétek után. Három ezer dollárba és rengeteg fájdalomba került, de megérte. Sokkal mókásabb az élet koreaiként – nyilatkozta a fiú egy brazil lapnak. Csak attól féltem, hogy ne maradjon hegesedés a szemem körül. A látásom is tökéletes - tette hozzá.

A kulturális kaméleon nem foglalkozik a kritikákkal. Szerinte mindenki szabadon dönthet arról, hogy milyen vallást, szexuális identitást, vagy kinézetet választ magának. Elmondása szerint csak édesapja volt megértő, támogatta a döntését. Anyja nem állt mellette.

Nem ez az első meghökkentő átváltozás. Egy 33 éves Justin Bieber fanatikus, eddig öt évet és 100 ezer dollárt pazarolt arra,hogy úgy nézzen ki, mint rajongásának tárgya.

Toby Sheldon, akit már csak Toby Bieberként emlegetnek,számos plasztikai műtétnek vetette alá magát: többek között lefaragtak az állából, feltöltötték a száját, felvarrták a ráncait, de volt hajpótlása is. Mint elmondta, csakis Justin baba arcáért van megőrülve, nem a zenei teljesítményéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!