Bulvár

2009.10.26. 17:00

Beyoncé kirúgta testőrét

A Több mint testőr című film ízelítőt adott abból, hogy egyáltalán nem könnyű és nem veszélytelen sztárok testőrének lenni. S akkor még nem is beszéltünk a hírességek hisztijeiről, szeszélyeiről és allűrjeiről.

feol.hu

Beyoncé Knowlest hét évig óvta és védte egy több mint kétméteres, 200 kilós kolosszus, akit csak Big Shortyként ismernek a szakmában. Méretei miatt nem mondhatni, hogy árnyékként követte az énekesnőt, de a lesifotósok meggondolták, mennyire merészkedjenek közel Beyoncéhoz. Munkájáért jól megfizették, heti ötezer dollárt kapott azért, hogy akár az élete árán is megvédje a munkaadóját. Végül mégis elbukott. Amikor nemrég szokás szerint el akarta hessegetni a paparazzikat Beyoncé közeléből, véletlenül rálépett az énekesnő lábára, akinek eltörött az egyik lábujja. Ez okozta Big Shorty vesztét  vagy mégsem? Végül is a tarifáján túl félmillió dollárt kapott a hallgatásáért.
A hatalmas darab férfinak már a megjelenése is tekintélyt parancsol. Sok kollégája a genetikai adottságok hiányát testedzéssel pótolja, előkelő testőriskolákba jár, ám ezen Shorty csak nevet. Szerinte nem az a fontos, hogy milyen pontosan céloz egy testőr, hiszen azt a majmoknak is meg lehet tanítani. A lényeg, hogy védence soha ne kerülhessen lővonalba.
Ő adott esetben úgy ment Beyoncé mellett, hogy a derekánál szinte felemelte a légies énekesnőt, akinek a lába így alig érte a földet. Ezt tette a repülőtereken is, hogy minél előbb kimenekítse őt a sajtósok siserehadából. S bár számos híresség ismeri, együtt jachtozott például P. Diddyvel St. Tropez-ban, Oprah Winfreyvel is jó viszonyban van, együtt vacsorázott Nelson Mandelával, mégis Los Angeles egyik legveszélyesebb környékén lakik, ahová az amerikai fehérek még nappal se merik betenni a lábukat.
A 47 éves, hatgyermekes testőr megszolgált a pénzéért. Napi 16 órás vagy még hosszabb szolgálata alatt többnyire nem volt alkalma egy falatot sem bekapni, s a munka végeztével az éhségét hatalmas mennyiségű, szószos hamburgerekkel csillapította. Elkísérte Beyoncét a többi között Berlinbe, követte őt párizsi bevásárlásain vagy épp manhattani kiruccanásain.
Big Shorty azóta is keresett bodyguard, s évi minimum kétszázezer dolláros jövedelméből bőven félre tud tenni. A félmilliós hallgatási díj is hatásosnak bizonyult, hiszen semmit nem árult el Beyoncé magánéletéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!