Bulvár

2009.07.01. 11:42

Bódi Sylvi extrém feladatra vállalkozott: három pasival versenyzik (fotókkal)

FMH - A feltűnő bájairól ismert modell, Bódi Sylvi sportos oldalát mutatja meg ismét, amikor az Irigy Hónaljmirigy együttes két tagjával, Sipos Tamással és Varga Győzővel, valamint Pintér Tibor színésszel versenyzik a Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamában.

feol.hu

A versenyt július 24-25 között rendezik meg az Omszki tó vizén.
 
Sylvi: "Egy kékszemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni"
Bódi Sylviről köztudott, hogy extrém lány, szereti az izgalmas, cseppet sem hétköznapi feladatokat. Az Irigy Hónaljmirigy két nevettetője szintén keresi a kihívásokat, Pintér Tibor pedig igyekszik minél több sportot kipróbálni, és mindenben jeleskedni.
 
„Egy gyönyörű kékszemű fiú miatt tanultam meg wakeboardozni" - meséli Sylvi, aki a fiú kegyeinek elnyerése miatt kezdett edzeni az Omszki-tavon. Az már a sors szeszélye, hogy mire elsajátította e képességet, és visszatért a Velencei-tóhoz, addigra a fiú barátnőjével jelent meg ott ismét.  Sylvi azonban azóta sem hagyott föl a sporttal, sőt, férfiakat meghazudtoló bátorsággal ugorja a cseppet sem veszélytelen trükköket.
 
Sipos Tamás és Varga Győző évekig versenyszerűen kenuzott, a vízi sportok tehát nem állnak messze tőlük. Ők szintén a csajozás kedvéért, vagányságból vágtak bele a wakeboardozásba.  
„A feleségem szerint nálam nagyobbat senki nem tud esni” – nevetett Győző, aki jelenleg a háromszázhatvan fokos fordulatot gyakorolja a vízen és rendkívül magabiztosan rója a köröket.
Többször bukott már hatalmasakat, mint ahogy mindenki, de tudja, hogy ez a sport része, és nem adta föl.
 
Pintér Tibor erőnléte kiváló, szinte azonnal megtanult körbemenni a pályán. Most az ugratón gyakorolja a trükköket.
 
Három éve kezdtem el csúszni, ez a negyedik, nyár. Véletlenül kerültem a közegbe. A sztár jetski bajnokságon mutatták meg a sportot, ami azonnal megfogott. Hasonlít a lovagláshoz, mert abszolút szabadságérzetet ad. Mindössze egy darab deszka a társunk, amivel süvítünk a vízen. Nekem férfias kihívás, hogy mit tudok kihozni ebből a sportból. Sorsszerű dolog is történt velem a minap. Éppen azon gondolkodtam, hogy kellene egy edző, amikor odajött hozzám az egyik wakeboardos srác, és azt mondta: ha megtanítom a kedvesét lovagolni, akkor szívesen oktat. Azóta vele edzek” – mesélte a színész.


Váó! - így ugrat egy igazán vagány csaj!
 
A négyes július 24-én, a budakalászi Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamán mérettetik meg egymással, ahol szakmai zsűri előtt mutathatják meg, ki az úr a vízen.
 

Pintér Tibor lovaglásért cserébe tanulhat wakeboardozni
Fotók: Vaskó Gábor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!