durva vádak

2021.08.22. 14:55

András herceg 30 milliárd forintot kaszálhat, ha nyilvánosan aláveti magát a hazugságvizsgálatnak

Fizetnének azért, ha András herceg alávetné magát egy hazugságtesztnek.

Britain's Prince Andrew, Duke of York, attends the ceremonial funeral procession of Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh to St George's Chapel in Windsor Castle in Windsor, west of London, on April 17, 2021. - Philip, who was married to Queen Elizabeth II for 73 years, died on April 9 aged 99 just weeks after a month-long stay in hospital for treatment to a heart condition and an infection. (Photo by CHRIS JACKSON / POOL / AFP)

Forrás: CHRIS JACKSON / POOL / AFP

Fotó: AFP

100 millió dollárt (mintegy 30 milliárd forint) ajánlott egy újságíró András hercegnek, ha aláveti magát egy hazugságvizsgálatnak. Ian Halperin szerint a vizsgálat fényt deríthetne arra, hogy Virginia Giuffre jogosan vádolja-e őt, valamint arra is, hogy a hercegnek milyen kapcsolata volt a 2019-ben elhunyt Jeffrey Epsteinnel.

Az újságíró szerint András herceg két legyet üthetne egy csapásra. Hiszen 45 perc alatt kiderülne az ártatlansága és még pénzt is kapna érte.

Halperin az egészet videóra vette volna és a nézőknek fizetniük kellett volna a megtekintésért. Mivel azonban számítása szerint az egyik legnézettebb videó lett volna, így hamar összejött volna a 100 millió dollár.

„A poligráf 99,9 százalékos pontosságú. Ez egy remek lehetőség lenne András hercegnek, hogy mindenki előtt tisztázza a nevét. A pénzből pedig adományozhatna”

– mondta az újságíró.

András herceg egyelőre nem is reagált a megkeresésre – írta a Mirror alapján a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!