Rap­há­ború

2017.12.29. 15:04

Ganxsta és Majka nem kér­nek Dop­e­man­ből!

Sem Ganxsta, sem Majka nem áll szóba Dop­e­man­nel, aki arra kérte fel őket, hogy ké­szít­se­nek el együtt egy jó­té­kony­sági dalt beteg gye­re­kek meg­se­gí­té­sére!

Budapest, 2016. november 24. Pityinger László perének tárgyalása elõtt a Fõvárosi Törvényszék folyosóján 2016. november 24-én. A másodfokú bíróság - egyetértve az elsõfokú döntéssel - bûncselekmény hiányában jogerõsen felmentette a Dopeman néven ismertté vált rappert, aki ellen az ügyészség Orbán Viktor miniszterelnök hungarocellbõl készült szobrának ledöntésével kapcsolatban garázdaság miatt emelt vádat. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Balogh Zoltán

Dopeman karácsony este Ganxtán Zolee-n kívül egy élő Facebook-videóban Majkát és Emiliót is felkérte, hogy készítsenek el együtt egy jótékonysági dalt a súlyosan fogyatékkal élő gyerekek megsegítésére!

Majka azonnal nyílt levélben utasította el Dopeman kérését, hiszen zenészkollégája korábban többször tehetségtelennek és túlsztároltnak nevezte őt.

Majka a Facebook-oldalán azt írta:

„Annyi mindent tudnék írni miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék, hogy köszönöm nem! Én vagyok, biztos emlékszel, az a: tehetségtelen, büdös, túlsztárolt, stb stb, és az isten tudja általad még hányféle jelzővel ellátott srác, aki most nem akar a te művészetedbe belerondítani a jelenlétével.”

A Ripost kérdésére Ganxsta elárulta: ahogyan Majkát, őt sem érdekli a közös munka. Dopeman nevére sem kíváncsi. Kijelentette:

„Nem láttam azt a videót, de engem nem is érdekel az egész. Üzenjen annak, akinek akar! Nekem nem írt üzenetet, nem keresett meg, de ha így lenne, sem érdekelne!”

Egyedül Emilio nyitott a közös munkára mondván:

„Nekem nincsen a Lacival semmi problémám, nem is volt soha. Normális, tisztelettudó gyerek. Szerintem a Dopeman részéről ez egy szép gesztus, hogy szeretne segíteni a beteg gyerekeken, így én szívesen csinálok vele közös dalt.”

Dopeman Facebookon reagált a Majka elutasítására:

„Amikor a nyilvánvalóan helyes szándékban is helytelent találsz, ideje önvizsgálódni...”

Majd egy másik posztban igyekezett helyre tenni a dolgokat, a melyben jelzi, hogy nem állt szándékában „rapháborút” kirobbantani, pusztán egy bentlakásos iskola létrehozásában segítene. Az otthon olyan súlyos fogyatékkal élő gyermekek számára készülne, akik nem képesek önmagukról gondoskodni.

„A kezdőlökésnek szánt dal el fog készülni, és legjobb tudomásom szerint #emilio tesó benne van, aminek külön örülök”.

Azt is hozzáteszi: nem tölti el boldogsággal, ha valaki Majkát vagy Zolit pocskondiázza, ha pedig őt magát találja meg valaki, az még egy „minimális pulzusemelkedést” sem eredményez nála.

Dopeman továbbra is várja azon rapperek jelentkezését, akik nevüket és hangjukat is adnák a kezdeményezéshez.

Borítókép: MTI Fotó / Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!