Bulivan

2014.08.01. 18:05

Fezen: A zenészikrek a színpadon kérték meg párjuk kezét

Székesfehérvár - Lehet romantikusabb egy eljegyzésnél? És egy, az ara előtt titokban tartott eljegyzésnél? Egy színpadon lelepleződött eljegyzésnél? És még tudjuk fokozni: mindezt duplán??

Munkatársunktól

Rockénesek ekkora nézőtéri tapsot még nemigen kaptak az idei Fezen fesztivál eltelt napjai alatt, mint a Cry Baby frontembere, Sztupovszky Tamás és ikertestvére, a Tűzvonalban éneklő Sztupovszky Zoltán. A tesók nem kisebb meglepetést találtak ki évek óta hűséges párjuknak, mint egy-egy színpadi leánykérést. Ezeknek dörgött péntek délután a taps a fesztivál két színpadánál, ahol a testvérek, egy óra eltéréssel koncerteztek zenekaraikkal.

Boldoggá tehetlek egy életre? „ – kérdezte a színpadon Zoli Melittától. És a megérdemelt válasz nem sokáig késlekedett!

– Régóta együtt vagyunk a kedveseinkkel,, s idén vagyunk harminc esztendősek, mire várjunk még? – adott magyarázatot az akciót a reménybeli arák elől titkoló, csak a rokonokkal-barátokkal megosztó ikrek egyike, Zoli, aki az izgatottan titkolózni igyekvő nézők között nézte végig, ahogy testvére két dal között spontán térdre ereszkedik és megkéri szíve választottja, Patrícia kezét. Majd bő félóra múlva a Tűzvonal bulija közben, a csapat híres A zöld, a bíbor és a fekete-feldolgozása közben Melitta kezére került ugyanilyen romantikusan Zoli pazar gyűrűje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!