Köszönetnyilvánítás

2023.08.27. 18:50

Novák Katalin és Orbán Viktor is elbúcsúzott az atlétikai vb-től

Novák Katalin és Orbán Viktor a közösségi oldalukon mondtak köszönetet a szervezőknek és az önkénteseknek, valamint mindenkinek, akik részt vettek az atlétikai vb lebonyolításában. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is bejegyzésben emlékezett meg az atlétikai vb-ről.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Nemzeti Atlétikai Központban

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher

Augusztus 19-én Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke egy „hajrá”-val nyitotta meg hivatalosan a budapesti atlétikai világbajnokságot a Nemzeti Atlétikai Központban rendezett ünnepségen.

Novák Katalin kilenc nappal a megnyitó után közösségi oldalán magyarul és angolul is megköszönte a szervezők és az önkéntesek munkáját, valamint gratulált a sportolóknak az elért eredményekhez. Bejegyzésében kiemelte, hogy 

kilenc napig Magyarországra figyelt a világ.

Orbán Viktor miniszterelnök sem feledkezett meg az atlétikai világbajnokság zárónapjáról. A kormányfő szintén közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amihez azt írta: 

Magyarország újra bizonyított. Köszönjük a szervezők és az önkéntesek munkáját!

Mi vagyunk a sport hazája

– írta Szijjártó Péter bejegyzésében, melyben egy fényképalbumot is megosztott az elmúlt közel másfél hétről.


A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!