Bodajk

2013.09.24. 13:30

Ez történt a suliban

Megszépült az aula, és a gyerekek már nem csak gyümölcsöt, tejet is kapnak a kincsesbányai Kazinczy iskolában.

B. Kiss László

Jó hangulatú csapatépítő tréningen vettek részt a Kazinczy iskola dolgozói augusztus utolsó hetében. Ezúttal egy kedves kolléga, Halász Sándor látott vendégül mindenkit rákhegyi birtokán. A csapattal tartott Illés József, a kincsesi vadvirágok fotósa is, aki galyasági gulyással lepte meg a társaságot kezdte az új tanév történéseiről szóló beszámolóját a tagintézmény igazgatója, Keszte Jánosné.

Az új tanévre egyébként ismét szebb lett a kincsesi iskola egy kicsivel. Ezúttal a földszinti aula öltözött új ruhába a tanévnyitó ünnepségre. Igaz, szükség is volt rá, hiszen a nagy szárazság miatt a talajvíz annyira elfogyott az épület alól, hogy az megsüllyedt. A földszinti aula mennyezete megrepedt, s félő volt, hogy a leváló vakolat balesetet okoz.

Statikus ajánlásával gipszkartonos álmennyezetet szereltettünk fel. Majd az oldalfalakat is megerősítettük hálózással, s kellemes, meleg hatású színre festettük mondta el az igazgatónő. A falakat körben Illés József vadvirágfotóiból készült állandó kiállítása díszíti.

A Kazinczy is bekapcsolódott az iskolatej programba. Így minden diák térítésmentesen kap a tízórai mellé egy pohár, higiénikusan csomagolt tejet. Az ízletes, hűtött, teljes tejet szívesen fogyasztják a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!