Belföld

2010.04.21. 04:39

Fék az úthengeren

Székesfehérvár - A második választási fordulóban a demokrácia egyensúlyáról hozunk meg döntéseket, állítja Knizse Gyula, a szocialista párt jelöltje.

Tribolt Lajos

- Azért voksoljanak rám, mert  a Fideszes jelölt a területi listáról már biztosan bejut a parlamentbe! Székesfehérvár hangja pedig akkor lesz erősebb az Országgyűlésben, ha még egy székesfehérvári képviselője bejut. A szocialista jelölt támogatásával ráadásul a városnak nagyobb esélye nyílik arra, hogy a kormánypártok és az ellenzék képes legyen egymás mellé állni az itt élőket is érintő fontos ügyekben! Április 25-én, vasárnap, Székesfehérvár akkor nyer, ha olyan képviselőt választ, aki az ország és városunk jövője érdekében képes összefogást szorgalmazó és kompromisszumkereső politikát folytatni! Mindemellett a Fidesznek nincs tapasztalata a városunk fejlesztését támogató források előteremtésében, míg én gazdasági tanácsnokként nagy rutint szereztem az uniós pénzek, támogatások városfejlesztési célú lehívásában
A második fordulóban a demokrácia egyensúlyáról hozunk nagyon súlyos döntést. Fontos, hogy a Fidesz korlátlan hatalmának erős ellenpólusa maradjon Fehérváron is: az úthengerre is kell fék! Ezért kérem a székesfehérváriakat, hogy április 25-én szavazzanak rám!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!