Belföld

2010.03.03. 16:27

Március 15.-i ünnep - helyszínt változtat a Fidesz

Az MSZP szerint fair lépés volt a Fidesz részéről, hogy áttette a március 15-i rendezvénye helyszínét máshová.

MTI

Nyakó István, az MSZP szóvivője az MTI-nek úgy fogalmazott: igaz, ezt a fajta előzékenységet azért indokolta az, hogy mind a nyilvánosság, mind a rendőrség felé a szocialisták jelentették be előbb a maguk nagygyűlését.
Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szerdán bejelentette: a korábban meghirdetettől eltérően nem az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, hanem az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György-szobornál és annak környékén lesz a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlése és ünnepi megemlékezése március 15-én 15 órakor.
A politikus a helyszínváltozással kapcsolatban újságíróknak indoklásképpen azt mondta: nem akarják kockáztatni a velük ünneplők nyugalmát, biztonságát.
A Fidesz és az MSZP egyaránt kedden közölte a nyilvánossággal a március 15-re tervezett rendezvény helyszínét és időpontját. A Fidesz aznap az Erzsébet híd pesti hídfőjét és a Kossuth Lajos utcát, az MSZP pedig a Pilvax közt jelölte meg helyszínül. Mindkét párt 15 órára tervezi szabadtéri megmozdulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!