Belföld

2009.12.29. 15:04

Elsodortak egy rendőrt, könnyű sérülést szenvedett

Helyszínelés közben sodort el egy rendőrnőt egy autós, a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

MTI

Az elsődleges információk szerint könnyű sérüléseket szenvedett az a rendőrnő, akit a 11-es főúton, Visegrád és Dömös között, helyszínelés közben sodort el egy arra haladó személyautó - közölte kora délután a rendőrség az MTI-vel.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea a balesetet okozó sofőr meghallgatását, illetve a helyszínelést követően elmondta: egy 28 éves, a tahitótfalui rendőrőrsön dolgozó kollégája a baleset elszenvedője.
A rendőrnő épp egy árokba csúszott kisteherautó helyszínelését végezte, amikor egy Dömös felől Budapest irányába haladó autó megpördült a jeges úton, és elsodorta őt. A szóvivő információi szerint kollégája könnyű sérüléseket szenvedett.
A mentők ügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a sérültet az Állami Egészségügyi Központba szállították. A kórház sürgősségi osztályán nem adtak bővebb felvilágosítást, csak annyit lehet tudni, hogy szükség volt röntgenvizsgálatra is .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!