Belföld

2009.04.24. 15:29

Szili: ne a legrászorultabbak legyenek a válságkezelés áldozatai

Budapest - A házelnök szerint meg kell találni a módját annak, hogy ne a legrászorultabbak legyenek a válságkezelés áldozatai.

feol.hu

 "Ma még csak körvonalazódik, milyen intézkedések szükségesek a válság kezeléséhez, és én bízom abban, lesz még idő olyan elemzések készítésére, melyek a kiadáscsökkentés mellett azt is megmutatják, hol lehet a bevételeket növelni" - mondta Szili Katalin pénteken Pécsett.
Az MSZP pécsi polgármesterjelöltje Vidorné Szabó Györgyi, a parlament szociális bizottsága szocialista elnökének társaságában helyi nyugdíjasegyesületek képviselőivel találkozott.
Vidorné Szabó Györgyi annak fontosságát hangsúlyozta, hogy a kormányzatnak a nyugdíjasokkal, illetve szervezeteik vezetőivel közösen kell utakat találniuk "a nehéz időszak átvészelésére".
Úgy vélte: most gyors kormányzati intézkedések szükségesek, de nem szabad a kapkodás hibájába esni, ezért minden lehetőséget megragadnak majd, hogy országszerte találkozzanak az érintett csoportok képviselőivel. Várják véleményeiket, ötleteiket, s ennek alapján próbálnak olyan lépéseket tenni, melyekkel a válságkezelés végigvihető és könnyebben elviselhető lesz.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!