Belföld

2009.03.17. 20:52

Fiatalkorúak szexbotrányai - prostitúció és nyilvános szex

<b>Budapest</b> - Két, fiatalkorúakat érintő bűntényt tárt fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya kedden.

nincs nev

Az egyik ügy tiltott pornográf felvételek birtoklása: két fiatalkorú szexelt egy 16 éves lánnyal egy csepeli bevásárlóközpontban. Egyikük mindezt a mobiltelefonjával felvette. A felvételt az internetre is feltöltötték. 

Komoly lehet a büntetés: a videót készítő fiúra kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetés várhat, azok, akiknek a telefonján volt a felvétel, három év szabadságvesztéssel sújthatók. 

A másik felderítés kapcsán egy VI. kerületi lakásban fogva tartottak egy 16 éves lányt, akit többször fajtalankodásra, valamint a Nyugatinál prostitúcióra kényszerítettek. 

Egy háromfős csoport fiú és lány prostituáltakat egyaránt futtatott - a rendőrség leleplezte őket. Öt évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók az elkövetők - értesült a Híradó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!