gazdikereső

2019.11.18. 15:30

Szomorú cicusok és kutyusok várnak a szeretetedre a Herosznál

A fehérvári Takarodó úti Herosz állatotthon lakói iránt itt lehet érdeklődni: 06(30)985-8309.

S. Töttő Rita

Tita

Tito: a Herosz 2 éves, ivartalanított kandúr macskája, aki az alább bemutatott négylábú társaival együtt keresi új, szerető és felelősségteljes gazdáját.

Tito

Bajszi: 10 hónapos, ivartalanított kan. Nagyon kedves kölyök. Rajong az emberekért, imádja, ha foglalkoznak vele, amire nagy szüksége is van, még kissé neveletlen és aktív. Rendszeres sétáltatással, játékkal és tanítással lefárasztható.

Bajszi

Ordas: 1,5 éves, ivartalanított kan. Még félős, eddig nem volt kapcsolata az emberekkel, de idővel oldódik. Kiváló jelző, de sok foglalkozásra, szeretetre van szüksége. Tapasztalt gazdát keresnek neki.

Ordas

Tigris: 3,5 éves, ivartalanított kan. Kedves, igényli a foglalkozást, nagyon szeret emberek mellett lenni. Aktív, sok mozgásra és még némi nevelésre is szüksége van. Jó jelző.

Tigris

Pemi: 13 éves, ivartalanított nőstény. Idős, de végtelenül kedves, bújós cica. Szereti, ha gazdája mellett lehet és simogatják. Reméljük, utolsó éveit nem kell menhelyen töltenie.

Pemi

Tita: 4 éves, ivartalanított nőstény. Nyugodt természetű. Szereti, ha simogatják, de nem nyomul, időnként szereti a magányt és fekhelyén lustálkodni. Aki egy csendesebb társra vágyik, tökéletes választás.

Tita

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!