gazdikereső

2020.04.09. 15:00

Szerető gazdira várnak az ercsi kutyusok

Az Ercsi Állatmentsvár gondozottjai iránt a 06-70- 430-9576-os telefonszámon lehet érdeklődni.

S. Töttő Rita

Álmos

 

Démon

Démon: senkit ne tévesszen meg a neve, mondják az Ercsi Állatmentsvár gondozói. Jól kijön emberekkel, más kutyákkal egyaránt, de azért még szüksége van időre ahhoz, hogy feloldódjon társaságban. Nagyon szeret játszani és mozogni, meglehetősen izgága kutyus.

Álmos

Álmos: ahogy a neve is mutatja, igazi fővezér. Ebből kifolyólag inkább egyedüli kutyának való, mert nehezen jön ki más kutyákkal. Ezzel együtt is főnyeremény, vélekednek róla gondozói Ercsiben. Okos, bújós kutya, nagyon kedveli az emberi társaságot.

Süti

Süti: nem véletlenül kapta a nevét, nagyon kedves, „édes” kutyus, láthatóan nagyon szeret tanulni. Ami, vallják be gondozói, rá is fér. Jóindulatú, barátságos állatokkal, emberekkel egyaránt.

Vadász

Vadász: kicsit félénk kutya, aki azonban, ha a környezete nyugalmas, akkor maga is megnyugszik, mondják róla az Ercsi Állatments­vár dolgozói. Nevelésre mindenképpen szüksége van, határozott gazdát igényel. Az ételére nagyon háklis.

Vöri

Vöri: gyönyörű vörös bundája van, és igazi emberbarát kutya. A kutyatársakkal mérsékelten jön ki, nem mindegyiket fogadja el. Ezért ha másik kutya mellé vinné valaki, érdemes összeismertetni őket. Igényli a foglalkozást, és jól tanítható.

 

Liza

Liza, igazi jelzőkutya, aki a fenti négylábú társaival együtt Ercsiben várja sorsa jobbra fordulását, szerető gazdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!