Örökbefogadás

2022.03.30. 10:00

Bemutatkoznak az etyeki állatotthon gazdikeresői

Családra, biztos otthonra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesületének gondozottjai: 06/70-339-3856

FMH

Állatmenhely is épül Soponyán

Fotó: Illusztráció: Lang Róbert / Somogy Megyei Hírlap

Mézi, a másfél éves szuka láncra volt kötve, míg a menhelyre nem került. Korábbi rossz tapasztalatai miatt eleinte tart az idegenektől, de gyorsan megnyílik. Ragaszkodó, szeretetéhes és kissé szertelen. Olyan családot keresnek neki, ahol tudnak foglalkozni a kutyával.

Mézi
Forrás: Egyesület

Luna még csak körülbelül két hónapos. A menhelyen lévő többi kölyökkutyával hatalmasat tud játszani, ezért akár másik kutya mellé vagy gyermekes családba költözne szívesen. Várhatóan közepes termetűre cseperedik majd az idők során.

Luna
Forrás: Egyesület

A hatéves, kis termetű Tappancs Vecsésen kóborolt egy körforgalom környékén több napon át. Egy kitartó önkéntesnek köszönhetően sikerült befogni. A chipben szereplő címen először letagadták, aztán lemondtak róla. Türelmes, szerető gazdát keresnek neki.

Tappancs
Forrás: Egyesület

Hanga körülbelül kétéves, közepes termetű keverék. Menhelyre kerülése után hosszú ideig kórházi ápolásra szorult. Nemrégiben azonban sikeresen legyőzte a parvovírust, és már kijelenthető, hogy meggyógyult, így gazdakereső sorba lépett, s várja új családját.

Hanga
Forrás: Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!